Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δίκτυο αγροτικών και τουριστικών επιχειρήσεων στην Χαλκιδική.


Δίκτυο (cluster) ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών δημιουργεί η Χαλκιδική, με τη συμμετοχή 54 επιχειρήσεων (σε πρώτη φάση) του τοπικού επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και τη βελτίωση των εισοδημάτων σε περίοδο κρίσης, ειδικά στον αγροτικό και τουριστικό τομέα.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν.




















"Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραϊμη, παρηγοριόμαστε μ' ένα τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν. Κι όταν κάνουν αυτήνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν"

Ιωάννης Μακρυγιάννης

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι επιθεωρητές καταγγέλλουν τους υπουργούς περιβάλλοντος…


Kαι μετά την πολύ αποκαλυπτική για το επίπεδο σοβαρότητας του ΥΠΕΚΑ αλληλογραφία μεταξύ του π. Χριστόδουλου και της Ειδικής Γραμματέως κας Καραβασίλη (δείτε εδώεδώ κι εδώ), διαβάστε και την παρακάτω είδηση από τοskai.gr. Οι επιθεωρητές περιβάλλοντος κατηγορούν όλες τις ηγεσίες των Υπουργείων Περιβάλλοντος και ΥΠΕΧΩΔΕ των τελευταίων 10 τουλάχιστον ετών, για μη τήρηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας και για συμμετοχή στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος της χώρας! Συγκεκριμένα καταγγέλουν:

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη Τούρκων τουριστικών πρακτόρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
tourist._praktores_2Ολοκληρώθηκε χθες (Πέμπτη 31 Μαΐου) το fam trip των Τούρκων Τουριστικών Πρακτόρων, οι οποίοι ήρθαν στη Χαλκιδική στις 28 Μαΐου, συνοδευόμενοι από το Δ.Σ. της TURSAB (Ένωση Τουριστικών Γραφείων Τουρκίας).